Hello gorgeous,

Numele meu este Elisabeta Sandu și sunt iremediabil îndrăgostită de nunți. Ceea ce îmi propun prin serviciile mele este să te ajut să organizezi o nuntă pe care să o iubești pentru totdeauna. Cum voi face acest lucru? Prin ședințe de consiliere care îți vor aduce ușurință, claritate, cunoașterea de sine și creionarea unui eveniment ce îți va aduce fluturi în stomac de fiecare data când îți vei aminti de el.

De ce sunt aici? Ca să îți pun la dispoziție toate cunoștințele, ideile, poveștile și abilitățile mele pentru ca tu ai parte de o nuntă unică. Genul de eveniment care te lasă cu sufletul plin, un zâmbet uriaș pe față și o dorință inepuizabilă de a povesti tuturor despre cât de frumos a fost. Petrecerea care să integreze armonios personalitatea și valorile mirilor și care să oglindească ce vă definește cel mai mult.

_MG_1342
_MG_1269
_MG_1340
_MG_2314

Cum am ajuns aici:

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și am avut mereu joburi care au presupus colaborarea cu diferite categorii de oameni.  Acest lucru mi-a format deprinderea de a descoperi motivația și dorințele celor din jur.

Am inceput să lucrez in Resurse Umane acum 10 ani și în tot acest timp am discutat cu mii de oameni în diverse contexte profesionale. De multe ori, esența unui interviu era să aflăm răspunsul la întrebarea “ce-ți doresti cu adevărat”? În final, indiferent cât de atrăgător era postul propus, cel mai important era să fie potrivit pentru persoana respectivă.

Pare scary, nu? Să ai un raspuns hotărât, să alegi din multitudinea de opțiuni, să știi exact ce te va mulțumi, ce te va bucura, ce se va potrivi structurii tale. În cazul candidaților, lucrurile nu erau definitive însă în cazul nunților există o singură variantă finală.

Nu ma refer doar la alegerile clasice (local, ținute, muzică, etc.) ci și la cele mai subtile, pe care le adaugi fără să realizezi conștient (ritualul/tradițiile, relația cu părinții, energia pe care o imprimi evenimentului și o transmiți invitaților)

Mulți oameni devin anxiosi atunci când trebuie să aleagă, se simt copleșiti, confuzi, uneori de-a dreptul speriați. Eu cu sigurantă m-am simtit așa, când mi-am dat seama că voi avea o singură ținută, un buchet și o multime de momente irepetabile. Pinterest a fost și cel mai bun prieten dar si sursă de frustrare, ca o vitrină de cofetărie plină cu prea multe tentații.

Dacă te afli intr-un punct asemănător, vreau să fiu alături de tine pentru a-ți oferi un cadru organizat și cald în care să poti explora răspunsurile la o multitudine de întrebări.

_MG_1706

Ce te va face cu adevărat fericită la nunta ta? Care sunt momentele si amintirile care iti vor aduce lacrimi de bucurie în ochi peste 10-20-30 de ani? Cum vă veți arăta prețuirea pentru persoanele importante demonstrând iubire și respect? Ce definește personalitatea ta și care sunt lucrurile care te vor face sa te simți autentică, împlinită, relaxată? Cum personalizezi un eveniment care, teoretic, are deja pașii definiți dar pentru tine este o ocazie unică? Ce le oferi deosebit invitaților astfel încât ei să își aducă aminte cu bucurie și placere de evenimentul vostru? Care va fi elementul definitoriu al nunții, ceva ce va fi doar al vostru?

Pentru a clarifica aceste aspect, dar și altele la care poate nici nu te-ai gandit încă, sunt pregătită să îți asigur tot suportul meu.

Îți ofer ședinte de consiliere personalizată, în care se vor imbina ghidarea și consilierea personalizată cu creativitatea și pasiunea, atenția la detalii și empatia.

Îti propun să ne întâlnim, să povestim, să împărtășim idei și să găsim soluțiile potrivite pentru tine.

Respiră, bucură-te și hai să facem împreună primul pas dintr-o călătorie magica. De la “how?” la “wow!” 😊

Servicii oferite:

  • Wedding counseling (ședinte online sau face-to-face pentru identifica nevoile si potențialele probleme și pentru a propune modalități de atingere a obiectivelor tale).
  • Workshop-uri pe diferite teme, întâlniri de grup.
  • Participare la evenimentul tău pentru suport emoțional și coordonarea momentelor speciale dorite de tine.

Ce mă diferențiază de un wedding planner?

  • În timp ce wedding planner-ii coordonează bugetul și partea logistică, munca mea e axată pe aspectele mai subtile ale nunții (starea ta emoțională, momentele pe care vrei să le ai cu soțul și familia apropiată, surprizele pe care vrei să le faci, timpul pe care îl acorzi rudelor sau prietenilor, detaliile importante pentru tine).
  • Voi fi 100% dedicată relaxării și stării tale de bine, astfel încât tu să te bucuri din plin de eveniment, știind că vei avea toate experiențele pe care ți le dorești.
  • Nu am o listă de furnizori/colaboratori, deoarece cred că fiecare eveniment poate fi frumos dacă există deschidere și bunăvoință din partea tuturor. Voi fi încântată să colaborez cu cei mai buni din domeniu, în funcție de nevoile tale.

Lucrurile pe care mă bazez în munca mea sunt deschiderea, căldura, autenticitatea, curajul și asumarea. Sunt convinsă că o nuntă reușită, plină de iubire și armonie va aduce emoții ce îți vor îmbogăți viața.

Am convingerea că fiecare eveniment are o amprentă proprie generată atât de starea interoară a mirilor cât și de legăturile lor emoționale cu ceilalți invitați. Îmi propun să te ajut pe tine, dragă mireasă, să atingi acea stare de bucurie, relaxare și împlinire care te va face să strălucești.

Dacă ideile mele rezonează cu tine, de abia aștept să te cunosc.

Mă găsești pe email la adresa: elisabeta.sands@gmail.com

Abonează-te la newsletter și vei primi ghidul meu despre cele 5 aspecte care îți vor defini nunta.

MĂ ABONEZ

* indicates required

Mulțumesc!

signature