…Sau care e treaba cu wedding coaching-ul/counseling-ul/planning-ul?

Mulțumesc, în primul rând, că ești aici. Înseamnă că ești în căutarea unor răspunsuri sau soluții iar eu m-aș bucura din inimă să ți le ofer. Dacă ești curioasă ce anume fac și ce pot aduce eu în cadrul ședințelor noastre, iată câteva detalii.

Cred că cel mai important lucru pe care îl aduc în munca mea este pasiunea de a face oamenii fericiți. Este o pornire naturală pe care am avut-o mereu, aceea de a ajuta oamenii apropiați să fie (mai) bine. Ador să văd că persoanele din jurul meu sunt relaxate, calme, radioase, mulțumite. Dacă este ceva ce pot să fac în acest sens, mă implic cu dedicare și entuziasm. Cred că este contribuția mea la a face lumea un pic mai bună și asta îmi oferă împlinire. De aceea, dacă vei lucra cu mine vei observa că sunt 100% dedicată bucuriei tale din ziua nunții și că totul va gravita în jurul acestui scop.

Ședințele cu mine, fie că sunt online sau face-to-face, sunt personalizate astfel încât să corespundă nevoilor și obiectivelor tale. Odată ce începem să discutăm în amănunt, voi face tot posibilul să explorez și să înteleg ce te caracterizează cel mai bine, care îți sunt așteptările, ce te face să fii entuziamată și împlinită. Nu cred în „one size fits all”, mai ales când este vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente din viață. Îmi place foarte mult să discut, să dezbat diverse variante, idei și rezolvări și le vom căuta împreună pe cele care se potrivesc cel mai bine evenimentului tău.

Dacă ceea ce cauți este o persoană deschisă, caldă, empatică și capabilă să te ajute să adopți idei inovatoare, vestea bună este că ești în locul potrivit. Am făcut acest lucru mulți ani, dintr-o ipostază diferită iar ideea de a lucra cu viitoate mirese mă captivează de-a dreptul. Dintotdeauna mi-a plăcut să discut cu prietenele mele despre nunțile lor, nu mă plictisesc niciodată să ascult toate detaliile și să propun îmbunătățiri.

Având atât o pregătire în domeniul psihologiei cât și mulți ani de experiență în Resurse Umane, voi folosi un mix variat de metode pentru a te sprijini să obții rezultatele dorite.

Coachingul te va ajuta să îți dai seama care este punctul în care te afli și mai ales, unde vrei să ajungi. Rolul meu este să te ghidez în a-ți clarifica în primul rând obiectivele iar acest lucru se întâmplă atunci când îți adresezi întrebările potrivite. Voi fi un sprijin și un îndrumător în acest sens, fără a înterveni cu propriile preferințe sau păreri. Toate opțiunile sunt acceptate, celebrate și implementate cu bucurie, indiferent cât sunt de excentrice sau neobișnuite.

Voi interveni prin consiliere atunci când vei fi în pană de idei sau dacă voi observa că te confrunți cu un blocaj sau dilemă de orice fel. Dacă îți dorești din partea mea idei, propuneri, soluții, voi folosi toată creativitatea și experiența acumulate pentru a sugera variantele potrivite. Fiind obiectivă, pot vedea mult mai bine “the big picture” și aduce exact soluția salvatoare care părea că nu apare de nicăieri.

Cu siguranță știi că planificarea este întotdeauna baza unui eveniment reușit. De aceea, voi folosi toate metodele necesare pentru a te ajuta să planifici în detaliu toate detaliile importante din ziua nunții. Vei avea ocazia de a trece în revistă lucruri la care poate nu te-ai fi gândit și să te asiguri că totul va funcționa impecabil. Odată ce îți voi oferi un plan scris ce va conține un desfășurător al zilei, vei constata că totul este mult mai clar și ușor de urmărit.

În ce situații pot aduce serviciile mele valoare evenimentului tău?

 • Atunci când ești la începutul pregătirilor și te simți copleșită de multitudinea de decizii pe care trebuie să le iei. Când nu știi exact ce anume își dorești, ce ți se potrivește și cum vrei să arate evenimentul tău.
 • Dacă încă nu știi care este stilul propriu și cum să îl transpui în ziua nunții.
 • Când ai nevoie de ponturi legate de cum să discuți și să relaționezi cu furnizorii.
 • Când ai anumite dorințe și vise, însă nu ai idee cum să le faci posibile și să le implementezi în cadrul evenimentului tău.
 • Când știi ce vrei dar te temi că este prea orginal/neobișnuit/ieșit din tipare și că nu vor fi apreciate ideile tale.
 • Când ai diferențe de opinii cu soțul sau familiile voastre și vrei să găsești o cale de rezvolvare.
 • Dacă vrei să știi exact cum să te organizezi în ziua nunții astfel încât să petreci timp de calitate cu persoanele dragi și să nu pierzi momente importante.
 • Atunci când îți dorești ca toate persoanele cheie să știe ce au de făcut și ce așteptări ai de la ele.
 • Dacă vrei să înveți să anticipezi potențialele situații neplăcute și cum să le eviți pentru a avea o zi lipsită de stres.
 • Dacă îți dorești să ai o nuntă presărată cu surprize minunate și multe momente de suflet.
 • Dacă vrei să îți inchei nunta cu inima plină de bucurie și cu amintiri ce îți vor lumina viața.

În cazul în care te regăsești în oricare din situațiile descrise sau în altele la care poate încă nu m-am gândit, haide să ne cunoaștem și să discutăm totul în amănunt. Vom creiona împreună un eveniment de poveste!

Cu drag,

5 aspecte importante care îți vor defini nunta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *