Bine te-am găsit! Începuturile mereu ne entuziasmează cu promisiunea lor de a aduce surprize frumoase pe parcurs iar anul 2022 nu face excepție. Pentru multe viitoare mirese, gândul că deja au intrat în anul nunții lor face lucrurile mai reale, mai agitate și mai pline de entuziasm. Timpul parcă se scurtează și multe decizii devin mai urgente. Dacă îți dorești ca pregătirile să fie mai ușor de organizat și ca totul să aibă mai multă corență și claritate, îți propun să începi cu următoarea întrebare:

Cum îmi doresc să arate nunta mea? Pare simplu să răspunzi și multe variante sunt comune mai tuturor mireselor. Cu siguranță, fiecare își dorește să aibă o nuntă frumoasă, veselă, unică. În termeni generali, așa și este. Însă, dacă mergi puțin mai în profunzime, vei descoperi că lucrurile sunt mai nuanțate și nevoile mai complexe decât credeai. Tocmai nuanțele care par secundare la prima vedere sunt cele care vor da culoarea, savoarea și unicitatea evenimentului tău. De aceea, câteva întrebări adiționale te vor ajuta să aduci mai multă claritate și să schițezi cele mai importante obiective ale nunții tale.

Ce înseamnă pentru tine o nuntă reușită? Dacă te concentrezi câteva minute pe acest gând, ce imagine, ce senzație îți evocă? Presupunând că ești in punctul culminant al nunții, cel de fericire totală, cum arată acesta? Ce te vezi fâcând, ce oameni se află în jurul tău, ce emoții te încearcă? Scrie absolut tot ce îți vine în minte, cu cât mai multe detalii posibile, caută să vizualizezi totul în cele mai mici amănunte. Te vei vedea, poate, pășind emoționată spre altar sau făcând poze cu familia apropiată, sărutându-ți soțul sau dansând in mijlocul prietenilor. Oricare ar fi imaginea, ai grijă să o păstrezi, să o dezvolți și să te concetrezi asupra ei de fiecare dată când ai de luat o decizie importantă.

Care sunt oamenii cei mai dragi sufletului tău? Să nu uităm că în toată această poveste, elementul crucial este emoția. În jurul emoțiilor se construiește tot restul, majoritatea deciziilor pivotează în jurul ideii de bază: iubirea este cea care a pus totul în mișcare. Sigur că primordială este iubirea pentru partener, însă sunt multe alte legături de suflet care contează. Înainte de a face alegerile de bază, gândește-te care sunt persoanele din jurul tău fără de care nu concepi să petreci nunta? Oamenii care te-au ajutat, te-ai iubit, te-au susținut și fără de care nu ai fi ajuns în acel punct? Cei pe care te bazezi 100% și a căror absență ar umbri bucria? Odată ce ai făcut o listă, poți decide mai ușor cum să procedezi pentru ca nunta să vă aducă și mai mult aproape și să reflecte toată afecțiunea pe care ați împărtășit-o de-a lungul anilor. Stabilind care sunt oamenii pe care vrei să îi onorezi cu această ocazie, vei putea să aleți conștient ce și cum transmiți în ziua ta cea mai fericită.

Ce te încântă când vine vorba de petreceri? De-a lungul vieții tale, cum te-ai distrat la petrecerile sau nunțile la care ai participat? Ai fost genul de invitată care a fost sufletul petrecerii pe ringul de dans sau ai petrecut majoritatea timpului conversând și împărtășind idei cu alți învitați? Te-a atras mai mult atmosfera și interacțiunea sau decorul elegant și rafinat? Deși în multe țări petrecerile de nuntă sunt cumva prestabilite și etapele definite din start, nu uita că nu ai obligația de a urma nimic din ce nu ți se potrivește. Dacă, de exemplu, preferi un tea party în loc de un eveniment lung și zgomotos, go for it! Atâta timp cât la final ești mulțumită și cu inima plină de amintiri superbe, restul sunt doar detalii.

Ce te caracterizează cel mai mult? Este adevărat că e greu să reduci personalitatea cuiva la doar câteva trăsături însă dacă ar fi să te descrii rapid, care sunt primele lucruri care îți vin în minte? Fără filtre, fără judecăți sau etichete? Ești calmă, caldă, afectuoasă, discretă sau mai degrabă energică, aventuroasă, îndrăzneață? Îți place luxul, abundența și animația sau gingășia, simplitatea și misterul? Cum ai putea să te folosești de aceste trăsături pentru a face alegerile potrivite?  Nunta este o ocazie de a te exprima exact așa cum ești, nu de a te conforma automat unor așteptări și standarde sociale. Profită de această ocazie pentru a creiona un eveniment 100 % al tău.

Dacă ai parcurs toate aceste întrebări și ai descoperit ce anume te-ar face să te simți cea mai privilegiată și iubită mireasă, felicitări! În felul acesta vei putea alege cele mai bune opțiuni care să aducă bucurie, apropiere, împlinire, Ești mult mai aproape de o nuntă ce te va uimi prin bogăția și complexitatea schimbărilor pozitive pe care le va aduce vieții tale. The best is yet to come!

Să ai un an fabulos!

5 aspecte importante care îți vor defini nunta

One Comment

  1. Pingback:Asta aș recomanda mirilor: să se gândească la ei și să nu facă compromisuri - Elisa Weddings

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *